[Filmovita] Istjerivači duhova: Naslijeđe (2021) Filmovi Online sa Prevodom

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Istjerivači duhova: Naslijeđe cijeli film,Istjerivači duhova: Naslijeđe cijeli film na hrvatski, Istjerivači duhova: Naslijeđe ceo film bestplatno, gledaj Istjerivači duhova: Naslijeđe 2021 cijeli film, gledaj Istjerivači duhova: Naslijeđe online sa prevodom u HD | online filmovi Istjerivači duhova: Naslijeđe bez registracije.

Gdje mogu gledati Liga pravde Zacka Syndera filmove hrvatski?
▷ 'Gledati!' Kino ► ► Istjerivači duhova: Naslijeđe Online sa Prevodom

Istjerivači duhova: Naslijeđe ceo film, Istjerivači duhova: Naslijeđe gledaj online, Istjerivači duhova: Naslijeđe film online sa prevodom, Istjerivači duhova: Naslijeđe film sinhronizovano na srpski, Istjerivači duhova: Naslijeđe srbija,

[PREVODOM] Istjerivači duhova: Naslijeđe (2021) cijeli film 's prijevodom HD 1080p

Što je film Istjerivači duhova: Naslijeđe?
Ghostbusters: Afterlife je američka natprirodna komedija iz 2021. redatelja Jasona Reitmana, koji je zajedno s Gilom Kenanom napisao scenarij. U filmu glume Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace i Paul Rudd, dok Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Annie Potts i Sigourney Weaver ponavljaju svoje uloge iz originalnih filmova. To je nastavak Ghostbusters (1984.) i Ghostbusters II (1989.), oba u režiji Reitmanova oca i producenta ovog filma Ivana, te ukupno četvrti film u franšizi Ghostbusters. Radnja smještena trideset i dvije godine nakon događaja iz drugog filma, samohrana majka i njezino dvoje djece sele se u gradić u Oklahomi, gdje otkrivaju svoju povezanost s izvornim Isterivačima duhova i tajnom ostavštinom svog djeda.

Treći film Ghostbusters bio je u različitim fazama razvoja otkako je Ghostbusters II pušten 1989. godine, pa se zaustavio jer se Murray odbio posvetiti projektu. Nakon smrti člana glumačke ekipe Harolda Ramisa 2014., Sony je umjesto toga producirao reboot koji je režirao Paul Feig i koji je objavljen 2016. godine. Nakon što je Feigov film izazvao kontroverze i postao neuspješan na kino blagajnama, [potreban citat] Jason Reitman razvio je nastavak originalni filmovi. Novi članovi glumačke ekipe objavljeni su do srpnja 2019., dok je originalni sastav potpisan dva mjeseca kasnije. Posmrtno je posvećen Ramisu i on se spominje u završnici filma. Snimanje je trajalo od srpnja do listopada 2019.

Ghostbusters: Afterlife prikazan je nenajavljeno 23. kolovoza 2021. tijekom događaja CinemaCon 2021. u Las Vegasu. Objavljen je u Sjedinjenim Državama 19. studenog 2021., nakon što je četiri puta odgođen od prvobitnog datuma u srpnju 2020. zbog pandemije COVID-19. Film je dobio mješovite kritike, s izvedbama, Reitmanovom režijom i nostalgičnim tonom hvaljene, ali je njegova usluga obožavatelja kritizirana.


Originalni naslov:    Ghostbusters: Afterlife
U kinu od:    25.11.2021
Dužina filma:    124 minuta(e)
Država/Godina:    USA/2020
Žanr:    akcija, komedija, kriminalistički
Glumci:    Paul Rudd, Finn Wolfhard, Sigourney Weaver, Bill Murray, Carrie Coon
Redatelj:    Jason Reitman
Distribucija:    Con Film d.o.o.

SADRŽAJ FILMA:
Trideset i dvije godine nakon što su zaustavili despotski duh Vigo, Ghostbusters su se raspali nakon pada nadnaravnih aktivnosti u New Yorku. Egon Spengler se preselio u Summerville u Oklahomi, gdje se nalaze rudarske operacije gozerskog kultista Ive Shandora. Egon hvata zvjerski entitet iz jedne od rudnika, s ciljem da namami moćniji entitet na svoju farmu da ga uhvati u zamku. Kad zamka ne uspije, on trči u svoju seosku kuću, skrivajući zamku za duhove u tajnom pretincu koji se nalazi ispod poda dnevne sobe. Egon se bori s entitetom sličnim njegovom zarobljeniku prije njegovog kamenoloma i doživi smrtonosni srčani udar.

Callie, Egonova otuđena kći, i njezino dvoje djece, Trevor i Phoebe, izbačeni su iz svog gradskog stana i presele se na Egonovu farmu, koju je on ostavio Callie. Trevor upoznaje lokalnu djevojku Lucky i dobiva posao u restoranu u kojem ona radi. Phoebe je upisana na ljetni sat znanosti u lokalnoj srednjoj školi. Njezin mentor je ekscentrični seizmolog Gary Grooberson, s kojim Callie kasnije izlazi. Janine Melnitz obavještava Callie da je Egon ostavio ogromne dugove, a kuća i zemljište su bezvrijedni.

Phoebe otkriva da je kuća ukleta i pronalazi PKE mjerač ispod Egonove stolice. Neviđeni duh je vodi do skrivene zamke za duhove, dok Trevor pronalazi i popravlja dotrajalo vozilo Ecto-1. Lucky vodi Trevora do starog rudnika sa svojim prijateljima, gdje nailaze na blistavu pojavu. Phoebe pokazuje zamku za duhove svom novom prijatelju, Podcastu, a Gary otkriva da je on nadobudni Isterivač duhova, koji provodi vlastitu istragu o Summervilleu. Unatoč tome što nije bio u epicentru, grad je stalno doživljavao čudne potrese, za koje sumnja da imaju nadnaravni uzrok. Gary, Phoebe i Podcast petljaju u zamku duhova, a zvjerski entitet, za koji se otkrije da je jedan od Gozerovih miljenika, Vinz Clortho, Keymaster, bježi u Shandorov rudnik.

Duh vodi Phoebe do podzemne jazbine u kojoj je Egon držao svoju opremu. Shvativši da je duh njezin djed, Phoebe popravlja Egonov protonski paket pod njegovim vodstvom. Ona i Podcast to testiraju sljedeći dan kada naiđu na Munchera, duha koji jede metal, ali Muncher u početku pobjegne od zarobljavanja i bježi u Summerville. Nakon što Phoebe obavijesti Trevora da su potomci Isterivača duhova, trio juri Munchera u Ecto-1 i uspješno ga zarobi. Međutim, policija ih uhićuje zbog materijalne štete, oduzimajući Ecto-1 i drugu opremu za istjerivanje duhova. Phoebe zove broj Isterivača duhova i dolazi do Raya Stantza; objašnjava da kada su Egonovi suigrači posumnjali u njegovu vjeru u Gozerov povratak, on je tada ukrao auto i opremu i preselio se u Summerville.

Trevor, Phoebe, Lucky i Podcast pronalaze hram posvećen Gozeru unutar rudnika. Također pronalaze Ivu Shandora (u suspendiranoj animaciji) i uređaj koji je Egon postavio da zadrži bilo kakav potencijalni upad Gozera, čiji pokušaji bijega uzrokuju potrese. Garyja i Callie zaposjedaju Vinz Clortho i Gozerov drugi sluga, Zuul vratar (koji je izravno izazvao Egonovu smrt), respektivno, i odlaze u Shandorov rudnik. Keymaster uništava Egonov sustav zadržavanja, dopuštajući Gozeru da se manifestira, a Shandoru da se probudi; prvi zatim ubija potonjeg. Djeca otkrivaju Egonov plan da uhvati Gozera i, obukavši stara odijela Isterivača duhova, ulaze u rudnik kako bi ga realizirali. Phoebe ometa Gozera i Podcast uhvati Zuula u zamku, oslobađajući Callie i uzrokujući da se Gozerov oblik pokoleba. Oni bježe iz rudnika na Egonovu farmu, privlačeći tamo Gozera, ali zamka ne uspijeva i Gozer oslobađa Zuula. Zuul zaposjedne Luckyja, a Gozer je vraćen.

Ray dolazi s Peterom Venkmanom i Winstonom Zeddemoreom kako bi pomogao Spenglerima i njihovim prijateljima, ali Gozer ih svladava tako što im ne prelazi protonske tokove. Phoebe se bori s Gozerom, a Egonov duh materijalizira se pored njegove unuke kako bi pomogao. Phoebe i Ghostbusters obuzdavaju Gozera dok Trevor nabija zamku svojim protonskim paketom, a zamke se aktiviraju, hvatajući Gozera i njegove sluge u sebi. Egon se pomiruje sa svojom obitelji i prijateljima prije nego što nestane u zagrobnom životu. Nakon što se upoznaju sa grupom, preživjeli originalni Ghostbusters vraćaju se u New York City s Ecto-1 i opremom.

U slijedu na sredini kredita, Venkman i Dana Barrett igraju se s Venkmanovim ESP karticama i šok strojem, dok sekvenca nakon kredita otkriva Winstona kao bogatog obiteljskog čovjeka koji koristi svoje resurse za održavanje imovine Ghostbusters. On je potpuno restaurirao Ecto-1 i stavio ga u njihov stari vatrogasni dom, te vjerojatno financijski pomaže Callie. Na posljednjoj snimci prikazano je svjetlo upozorenja koje treperi na vatrogasnoj jedinici za ekto-zadržavanje.


Glumi
Glavni članak: Popis likova Ghostbusters
Carrie Coon kao Callie Spengler:
Phoebe i Trevorova samohrana majka i kći pokojnog dr. Egona Spenglera.
Finn Wolfhard kao Trevor Spengler:
Calliein sin, Phoebein brat i Egonin unuk.
Mckenna Grace kao Phoebe Spengler:
Callieina kći, Trevorova sestra i Egonova unuka.
Paul Rudd kao Gary Grooberson:
Phoebe i Podcastova profesorica prirodoslovlja u srednjoj školi, čija je znanstvena ekspertiza seizmologija. On je obožavatelj Ghostbustersa i amaterski parapsiholog.
Logan Kim kao Podcast: Phoebeina kolegica iz razreda.
Celeste O'Connor kao Lucky Domingo: Trevorova suradnica i ljubavni interes.
Bill Murray kao dr. Peter Venkman
Dan Aykroyd kao dr. Raymond "Ray" Stantz
Ernie Hudson kao dr. Winston Zeddemore
Annie Potts kao Janine Melnitz
Sigourney Weaver kao Dana Barrett
Bokeem Woodbine kao šerif Domingo: lokalni šerif Summervillea i Luckyjev otac.
Marlon Kazadi kao Thickneck
Sydney Mae Diaz kao Swayze
Tracy Letts kao Jack
Josh Gad kao Muncher (glas)
J. K. Simmons kao Ivo Shandor:
Vođa kulta Gozera. Shandor je već spomenut u prvom filmu i pojavio se u Ghostbusters: The Video Game.
Olivia Wilde (bez kredita) kao Gozer Gozerian:
Drevno zlobno biće nepoznatog podrijetla koje su obožavali Sumerani i gozerski kultisti kao božanstvo, a prethodno su ga porazili Isterivači duhova tijekom Manhattan Crossripa '84. Shohreh Aghdashloo daje Gozerov glas, dok Emma Portner glumi Gozerov CGI duh.
Harold Ramis se posthumno pojavljuje kao dr. Egon Spengler putem arhivskih isječaka i fotografija snimljenih iz originalna dva filma. U filmu se također koristi Ramisova sličnost, a Bob Gunton služi kao tjelesni dvojnik.


Istjerivači duhova: Naslijeđe filmovi sa prevodom online
Istjerivači duhova: Naslijeđe cijeli film na hrvatskom
Istjerivači duhova: Naslijeđe cijeli film sa prevodom
gledaj Istjerivači duhova: Naslijeđe  2021 cijeli film
gledaj Istjerivači duhova: Naslijeđe  2021 cijeli film online
Istjerivači duhova: Naslijeđe 2021 Online film its prevodom
Istjerivači duhova: Naslijeđe 2021 Prevodom
Istjerivači duhova: Naslijeđe 2021 Online 4k Quality
Istjerivači duhova: Naslijeđe 2021 Streaming HD video


❏ STREAMING MEDIA ❏

Streaming media is multimedia that is constantly received by and presented to an end-user while being delivered by a provider. The verb to stream refers to the process of delivering or obtaining media in this manner.[clarification needed] Streaming refers to the delivery method of the medium, rather than the medium itself. Distinguishing delivery method from the media distributed applies specifically to telecommunications networks, as most of the delivery systems are either inherently streaming (e.g. radio, television, streaming apps) or inherently non-streaming (e.g. books, video cassettes, audio CDs). There are challenges with streaming content on the Internet. For example, users whose Internet connection lacks sufficient bandwidth may experience stops, lags, or slow buffering of the content. And users lacking compatible hardware or software systems may be unable to stream certain content.

Live streaming is the delivery of Internet content in real-time much as live television broadcasts content over the airwaves via a television signal. Live internet streaming requires a form of source media (e.g. a video camera, an audio interface, screen capture software), an encoder to digitize the content, a media publisher, and a content delivery network to distribute and deliver the content. Live streaming does not need to be recorded at the origination point, although it frequently is.

Streaming is an alternative to file downloading, a process in which the end-user obtains the entire file for the content before watching or listening to it. Through streaming, an end-user can use their media player to start playing digital video or digital audio content before the entire file has been transmitted. The term “streaming media” can apply to media other than video and audio, such as live closed captioning, ticker tape, and real-time text, which are all considered “streaming text”.

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments