[Filmovita] Encanto: Naš čarobni svijet (2021) Filmovi Online sa Prevodom

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Encanto: Naš čarobni svijet cijeli film,Encanto: Naš čarobni svijet cijeli film na hrvatski, Encanto: Naš čarobni svijet ceo film bestplatno, gledaj Encanto: Naš čarobni svijet 2021 cijeli film, gledaj Encanto: Naš čarobni svijet online sa prevodom u HD | online filmovi Encanto: Naš čarobni svijet bez registracije.

Gdje mogu gledati Liga pravde Zacka Syndera filmove hrvatski?
▷ 'Gledati!' Kino ► ► Encanto: Naš čarobni svijet Online sa Prevodom

Encanto: Naš čarobni svijet ceo film, Encanto: Naš čarobni svijet gledaj online, Encanto: Naš čarobni svijet film online sa prevodom, Encanto: Naš čarobni svijet film sinhronizovano na srpski, Encanto: Naš čarobni svijet srbija,

[PREVODOM] Encanto: Naš čarobni svijet (2021) cijeli film 's prijevodom HD 1080p

Što je film Encanto: Naš čarobni svijet?
Encanto je američka računalno animirana glazbena fantastična komedija iz 2021. koju je producirao Walt Disney Animation Studios, a distribuirao Walt Disney Studios Motion Pictures. Šezdeseti film koji je producirao studio, režirali su Byron Howard i Jared Bush, korežirala je Charise Castro Smith, a producirali Clark Spencer i Yvett Merino, s originalnim pjesmama koje je napisao Lin-Manuel Miranda. U filmu glume glasovi Stephanie Beatriz, John Leguizamo, María Cecilia Botero, Diane Guerrero, Jessica Darrow, Angie Cepeda i Wilmer Valderrama.

Encanto je premijerno prikazan u kazalištu El Capitan u Los Angelesu 3. studenog 2021., a kino je prikazan u Sjedinjenim Državama i Ujedinjenom Kraljevstvu 24. studenog 2021. u 2D, RealD 3D i Dolby Cinema formatima. Film je dobio općenito pozitivne kritike kritičara.


Originalni naslov:    Encanto
U kinu od:    25.11.2021
Dužina filma:    110 minuta(e)
Država/Godina:    COL, USA/2021
Žanr:    animirani, komedija, glazbeni
Glumci:    Mia Negovetić, Ksenija Prohaska, Filip Riđički, Iva Mihalić, Albina Grčić, Lu Jakelić, Ervin Baučić, Sabrina Hebiri, Damir Kedžo
Redatelj:    Byron Howard, Jared Bush Charise, Castro Smith
Distribucija:    Blitz doo

SADRŽAJ FILMA:
Dok bježi iz svog doma od osvajača, Alma "Abuela" Madrigal gubi muža Pedra, ali spašava svoje troje djece Julietu, Pepu i Bruna. Zbog čuda, svijeća koju je držala je začarana kako bi zaštitila malo selo s planinama skrivenim u "Encantu". Abuelina nova kuća raste i prožima obitelj Madrigal posebnim darovima. Bruno, koji je dobio sposobnost da vidi budućnost, bježi zbog negativnih predviđanja, dok je Julietina najmlađa kći Mirabel ne dobiva. Na dan kada će Antonio, Pepin najmlađi sin, dobiti dar, Mirabel mu daje hrabrosti da prođe s ceremonijom. Antonio dobiva sposobnost da razgovara sa životinjama i cijeli grad slavi dok je Mirabel sretna zbog njega, iako je još uvijek tužna što je nije dobila.

Mirabel odjednom vidi kako se oko kuće stvaraju pukotine i kako svijeća treperi, ali kada to ispriča svima, sve se vraća u normalu, što navodi obitelj na pomisao da je tjeskobna. Kasnije saznaje da joj Abuela doista vjeruje i odluči spasiti magiju. Nakon što je pitala svoju sestričnu Dolores, koja sve čuje, suočava se sa starijom sestrom Luisom koja ima super snagu. Mirabel ju natjera da prizna da se osjeća preopterećenom obitelji i otkrije da se osjećala slabije kad je vidjela pukotine i da ode u Brunovu sobu. Mirabel ulazi i vidi da je to ogromna špilja ispunjena pijeskom i otkriva viziju koja navodno pokazuje da je Mirabel uzrok pucanja kuće. Po odlasku Luisa otkriva da njezina snaga blijedi, a Abuela kaže Mirabel da ne razgovara ni s kim, pogotovo jer se njezina savršena starija sestra Isabela, koja može stvoriti cvijeće, treba zaručiti za Mariana, lokalnog čovjeka.

Tijekom večere te večeri, Dolores čuje kako Mirabel razgovara s ocem o Brunovom predviđanju. Večera i prosidba su upropašteni jer kuća ponovno stvara pukotine i svačije moći počnu opadati dok Isabela grdi Mirabel. Mirabel otkriva skriveni prolaz u zidovima i pronalazi Bruna, koji nije pobjegao nego se skrivao jer mu je i dalje stalo do svoje obitelji. Mirabel ga uvjerava da održi još jedno predviđanje i, uz Antoniovu pomoć, uspijeva pronaći rješenje koje uključuje Mirabel da se mora zagrliti s Isabelom. Mirabel se odlazi ispričati, ali umjesto toga saznaje da Isabela ne samo da se osjeća opterećenom što je savršena, već i da se uopće nije htjela udati za Mariana. Zbog toga ona pravi egzotičnije biljke i obje sestre se pomiruju, naizgled popravljajući kuću.

Abuela otkriva što se dogodilo i zamjera Mirabel što je "upropastila" njihovu obitelj. Mirabel joj uzvrati, optužujući je da je doživljava kao razočaranje i da je pravi uzrok nestanka magije. Kuća se konačno raspada jer su Madrigali svi ostali razoreni. Mirabel bježi do rijeke gdje je Pedro poginuo dok je Abuela pronalazi. Priznaje da je za sve doista bila kriva jer je zaboravila da je ono što je svakog posebno činilo to što su obitelj i što se grle. S Brunom u vuči, Madrigali se vraćaju kako bi popravili kuću, a cijelo selo se uključilo u pomoć. Nakon što je dovršila kuću, Mirabel dodaje kvaku dok kuća oživljava i magija se vraća.


Glasovni sastav :
Stephanie Beatriz kao Mirabel Madrigal, protagonistica, koja, za razliku od svoje obitelji, nema poseban dar i opisuje se kao "nesavršena, čudna i otkačena, ali i duboko emotivna i nevjerojatno empatična".
John Leguizamo kao Bruno Madrigal, Mirabelin isključeni ujak koji ima sposobnost vidjeti budućnost.
María Cecilia Botero kao Abuela Alma Madrigal, Mirabelina baka.
Botero će ponoviti svoju ulogu u sinkronizaciji filma na španjolski jezik.
Diane Guerrero kao Isabela Madrigal, Mirabelina najstarija sestra koja se smatra "savršenom" i "uspješnicom". Ona može učiniti da cvijeće procvjeta posvuda.
Jessica Darrow kao Luisa Madrigal, Mirabelina druga najstarija sestra koja ima "najveće bicepse u Disneyevoj povijesti" i "[nosi] sav teret i nikada se ne žali". Ona ima nadljudsku snagu.
Angie Cepeda kao Julieta Madrigal, Mirabelina majka i Agustínova žena koja svojim kuhanjem može liječiti druge.
Cepeda će ponoviti svoju ulogu u sinkronizaciji filma na španjolski i talijanski jezik.
Wilmer Valderrama kao Agustín Madrigal, Mirabelin otac i Julietin suprug.
Carolina Gaitán kao Pepa Madrigal, Mirabelina tetka i Félixova žena koja je "previše emotivna". Ona može kontrolirati vrijeme.
Gaitán će ponoviti svoju ulogu u sinkronizaciji filma na španjolski jezik.
Mauro Castillo kao Félix Madrigal, Mirabelin ujak i Pepin suprug koji je uravnotežuje i "tu je da se dobro provede".
Castillo će ponoviti svoju ulogu u sinkronizaciji filma na španjolski jezik.
Adassa kao Dolores Madrigal, Pepina i Félixova najstarija kći, Camilova i Antonija sestra, te Mirabelina rođakinja. Ona "zna svačiju prljavštinu" putem poboljšanog sluha.
Rhenzy Feliz kao Camilo Madrigal, Pepin i Félixov sin, Dolores i Antonijin brat, te Mirabelin rođak koji "još ne zna tko je" i ima sposobnost mijenjanja oblika.
Ravi-Cabot Conyers kao Antonio Madrigal, Pepin i Félixov najmlađi sin, Dolores i Camilov brat, te Mirabelin rođak koji se ugleda na nju i smatra je starijom sestrom. Može razgovarati sa životinjama.
Maluma kao Mariano Guzman, Isabelin uglađeni i zgodni zaručnik.
Alan Tudyk kao Pico, neupućeni tukan.


Encanto: Naš čarobni svijet filmovi sa prevodom online
Encanto: Naš čarobni svijet cijeli film na hrvatskom
Encanto: Naš čarobni svijet cijeli film sa prevodom
gledaj Encanto: Naš čarobni svijet  2021 cijeli film
gledaj Encanto: Naš čarobni svijet  2021 cijeli film online
Encanto: Naš čarobni svijet 2021 Online film its prevodom
Encanto: Naš čarobni svijet 2021 Prevodom
Encanto: Naš čarobni svijet 2021 Online 4k Quality
Encanto: Naš čarobni svijet 2021 Streaming HD video


❏ STREAMING MEDIA ❏

Streaming media is multimedia that is constantly received by and presented to an end-user while being delivered by a provider. The verb to stream refers to the process of delivering or obtaining media in this manner.[clarification needed] Streaming refers to the delivery method of the medium, rather than the medium itself. Distinguishing delivery method from the media distributed applies specifically to telecommunications networks, as most of the delivery systems are either inherently streaming (e.g. radio, television, streaming apps) or inherently non-streaming (e.g. books, video cassettes, audio CDs). There are challenges with streaming content on the Internet. For example, users whose Internet connection lacks sufficient bandwidth may experience stops, lags, or slow buffering of the content. And users lacking compatible hardware or software systems may be unable to stream certain content.

Live streaming is the delivery of Internet content in real-time much as live television broadcasts content over the airwaves via a television signal. Live internet streaming requires a form of source media (e.g. a video camera, an audio interface, screen capture software), an encoder to digitize the content, a media publisher, and a content delivery network to distribute and deliver the content. Live streaming does not need to be recorded at the origination point, although it frequently is.

Streaming is an alternative to file downloading, a process in which the end-user obtains the entire file for the content before watching or listening to it. Through streaming, an end-user can use their media player to start playing digital video or digital audio content before the entire file has been transmitted. The term “streaming media” can apply to media other than video and audio, such as live closed captioning, ticker tape, and real-time text, which are all considered “streaming text”.

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments